glitterochlera.blogg.se

Hej och välkommen! Är en helt vanlig tjej/fröken/kvinna med 2 underbara och energifulla söner samt en fantastisk sambo. Vi älskar att vara i farten då gärna på mountainbike, skidor eller en härlig springtur i skogen. Andra intressen jag har är att tävla i olika tävlingar på nätet eller affärer, hitta gratis saker och testa olika saker/produkter, ett intresse som barnen också gillar. Så lite av det kommer den här bloggen handla dvs. familjens olika aktiviteter, tävlingar, gratis, tester mm. Men även om CRPS som jag drabbades av efter en operation i foten för ett halvår år sen som är en ständig kamp mot smärtor, inte kunna röra foten och att inte kunna göra det man vill.

Udda chips smaker

Allmänt, chips, mat, nyhet, test Nyhet, chips, lakrits festival Permalink0
Jag och min kärlek var ner en sväng på Lakrits festival en i Stockholm som va förra helgen (min födelsedags presenter från han), där fanns grymt mycket smaskigt. Synd att jag inte var piggare och kunde stå och gå mer för man kunde ha gått runt där i timmar. Men vi han provsmaka och shoppa en hel del på den korta tid vi var där.
En rolig sak vi testa var lakrits popcorn, förvånades gott. Sen företaget Real Snacks som är från vårt grannland Finland var där och introducerade sina nya chips smaker i Sverige, det fanns två smaker Salty Licorice och Honey Butter, båda värda att testa!
 
 
Till top